Calitatea Liebherr

 
 
 

Un concept de iluminare inovativ
Coloanele luminoase LED


Semnele distinctive ale modelelor BioFresh din gama PremiumPlus sunt cele două coloane cu LED-uri integrate în compartimentul interior. Satinarea specială a casetelor LED produce o atmosferă luminoasă plăcută, de calitate superioară. Datorită formei lor zvelte, delicate, coloanele luminoase se integrează armonios în spaţiul interior. În același timp, coloanele de lumină permit reglarea variabilă a rafturilor de sticlă.

Iluminare LED din plafon


Iluminarea LED din plafon creează o ambianță de înaltă clasă în frigider. Carcasa cu o formă frumoasă este poziționată central pentru a oferi o iluminare uniformă, ocupând totodată un spațiu redus.


Carcasa iluminării LED
Carcasa inovatoare de iluminare cu LED-uri creează o atmosferă de înaltă calitate. În plus, tehnologia LED înseamnă că carcasa luminii poate fi integrată în căptușeala compartimentului pentru a economisi spațiu.

Iluminarea cu LED a compartimentului BioFresh
Iluminarea compartimentului BioFresh cu tehnologia LED din modelele PremiumPlus ajută la vizualizarea perfectă a alimentelor depozitate. Iluminarea cu LED-uri este integrată perfect și elegant în pereții laterali.

Iluminarea interioară cu LED
Iluminarea interioară cu LED conferă o iluminare optimă a compartimentului frigiderului.

Iluminarea LED a aparatelor Side-by-Side
Pentru a avea o vedere perfectă a interiorului compartimentului congelatorului, există o bandă LED integrată în panoul electronic pentru a asigura iluminarea optimă a sertarelor extrase. Aparatele Side-by-Side din oțel inoxidabil sunt echipate cu iluminare LED din plafon. Acest lucru creează o iluminare uniformă, armonioasă în ambele aparate.

Iluminarea LED a compartimentului congelator
Sistemul de iluminare ergonomic, cu LED este amplasat deasupra sertarelor congelatorului, econimisind astfel spațiu. LED-urile cu o durată lungă de viață asigură o vizibilitate bună a alimentelor depozitate.
La combinele frigorifice CBNPes 5167, această iluminarea LED este poziționată în partea inferioară a ușii frigiderului.
Cele două sertare detaşabile din congelatorul NoFrost ale modelului CBNes 6256 sunt iluminate cu benzi cu LED-uri - iluminat ambiental elegant, cu scop practic. Spoturile luminoase LED amplasate lateral asigură o iluminare perfectă a sertarelor, astfel încât nici un spațiu de depozitare din congelator nu se pierde.

Iluminarea LED a vitrinelor de vinuri
Iluminarea cu LED-uri asigură o iluminare uniformă a interiorului, fără emiterea de radiații UV. Degajarea minimă de căldură a ledurilor permite prezentarea iluminată a vinurilor pentru o perioadă îndelungată.

Iluminarea LED a humidorului
Pentru prezentarea ideală a trabucurilor humidorul dispune de o iluminare cu LED reglabilă și integrată în placa de sticlă a ușii.
Iluminarea uniformă a interiorului
Ambianță de înaltă calitate
Vizualizare perfectă a alimentelor depozitate
Iluminare optimă, chiar şi a sertarului de jos
Atmosferă luminoasă plăcută, de calitate superioară
Coloane luminoase integrate armonios în spaţiul interior
Economisirea spaţiului de depozitare prin integrarea în spaţiul interior
Consum energetic redus
Durată lungă de viață
Fără emiteri de radiații UV
Degajare minimă de căldură
© Copyright 2019 Liebherr Electrocasnice. Toate drepturile sunt rezervate.
marelvi