Calitatea Liebherr

 
 
 

Noile dimensiuni în economisirea energiei

În ultimele decenii Liebherr a introdus pe piața o gamă largă de aparate cu un consum redus de energie. Acum, și-a dezvoltat gama la un alt nivel, folosind comenzi electronice exacte în combinaţie cu componente optimizate ale sistemului de răcire, utilizând materiale cu proprietăţi termoizolante și compresoare ultraeficiente ce asigură cea mai bună eficienţă energetică.


O comparație între ultimele modele în clasa de eficiență energetică A++ și A+++ și predecesorii lor de aproximativ 15 ani în urmă, scoate în evidență economiile importante care sunt făcute în ceea ce privește consumul de energie redus cât și costul acesteia.

Produsele inovatoare Liebherr dau o nouă dimensiune în clasa de consum energetic - aparatele aparatele care fac parte din clasa de eficienţă energetică A+++(-20%) nou definită sunt aparate cu cca. 58% mai economice decât valoarea limită superioară a clasei de eficienţă energetică A.

SmartGrid este o opţiune viitoare pentru a reduce costul electricităţii în casă, prin intermediul unui contor pus la dispoziţie de către furnizorul de energie electrică. Când va fi disponibil un surplus de energie, de exemplu de la resurse alternative de energie, aparatele elctrocasnice sunt alimentate la un preţ redus. Congelatoarele verticale cu funcţia SmartGrid sunt pregătite pentru această tehnologie avansată.
Supereconomice

Gama de cea mai bună eficienţă energetică dintre toţi producătorii din Europa şi chiar din întreaga lume
Aparatele din clasa energetică A+++ sunt cu cca. 60% mai economice
Cel mai modern control electronic
Sistem de răcire ultraeficient
Materiale de calitate superioară cu proprietăţi termoizolante
Contribuie activ la un mediu înconjurător mai bun
© Copyright 2019 Liebherr Electrocasnice. Toate drepturile sunt rezervate.
marelvi