Calitatea Liebherr

 
 


Montarea aparatelor potrivită bucătăriei dumneavoastră

Aparatele incorporabile şi amplasabile sub suprafaţa de lucru ale firmei Liebherr stau la dispoziţie ca modele integrabile, dar şi cu uşa glisantă.

Aparate incorporabile integrate


Aparatele pot fi montate fara probleme în spatele uşii mobilei de bucătărie, fiind astfel integrate perfect în bucătărie. Prin incorporarea aparatului, se creează optic un front unitar al mobilei de bucatarie. Atenţie la tehnica de montare a uşii mobilei:


Tehnica uşii antrenate/glisante
Uşa mobilei este fixată direct de dulapul înalt, fiind legată de uşa aparatului prin intermediul unor şine de glisare. La deschidere şi la închidere, uşa mobilei glisează de-a lungul şinei.
Montajul fix al uşii Uşa aparatului se leagă stabil de uşa mobilierului prin fixarea directă a uşii mobilei de uşa aparatului.


Prin posibilitatea integrării aparatului de răcire şi congelare în spatele unei uşi de mobilier se oferă o imagine optică unitară a bucătăriei. Prin montajul cu uşa fixă, uşa aparatului şi uşa mobilierului sunt fixate una de cealalta.
Ambele sensuri ale ventilaţiei se realizează prin soclul aparatului, astfel încat în blatul de lucru nu sunt necesare fante de aerisire. Soclul Vario înlesneşte adaptarea la mobila de bucătărie atât în înăltime, cât şi în adâncime.
Montarea cu uşa fixă Uşa mobilierului şi uşa aparatului sunt montate fix una de cealaltă, uşa mobilierului fiind fixată direct de uşa aparatului.
© Copyright 2019 Liebherr Electrocasnice. Toate drepturile sunt rezervate.
marelvi