Calitatea Liebherr

 
 
 

Cuburi de gheaţă de cea mai bună calitate pentru fiecare ocazieCu dispozitivul pentru gheaţă IceMaker cu racord permanent la apă, vă stau la dispoziţie cuburi de gheaţă de cea mai bună calitate. Pentru umplere, rezervorul de apă poate fi extras cu ușurinţă. Indiferent dacă pentru o băutură rece sau pentru o petrecere mare – în cele două sertare vă stă la dispoziţie gheaţă pentru toate situaţiile.
Dispozitivul de gheaţă IceMaker poate fi deconectat și realizează automat reumplerea necesară. Un filtru de apă integrat asigură o calitate optimă a apei pentru producţia cuburilor de gheaţă proaspete. Necesitatea schimbării filtrului de apă este afișată de sistemul electronic.

Inovaţie unică: IceMaker cu rezervor de apă – o soluţie de compromis în cazul calităţii nesatisfăcătoare a apei de la reţea sau lipsa acesteia. Se umple rezervorul de apă situat în compartimentul răcitor în partea stângă cu apă plată, urmând ca IceMaker-ul din congelator să preia această apă şi să o transforme în cuburi de gheaţă de cea mai bună calitate.

Capacitate rezervor apă: 1.5 litri
Producţie zilnică de gheaţă: 1.0 kg.
Capacitate totală de depozitare: 1.5 kg.

Poziţionat în sertarul din stânga din partea de sus a congelatorului, dispozitivul IceMaker poate fi extras atunci când nu este necesară gheaţa, permiţând utilizarea sertarul congelatorului ca spaţiu normal de depozitare pentru alimente de congelat.Cuburi de gheaţă de cea mai bună calitate pentru fiecare ocazie

Reumplere automată după deconectare
IceMaker cu WaterTank:
  Soluţie inovativă în cazul calităţii nesatisfăcătoare a apei de la reţea sau lipsa acesteia
  Calitate optimă a apei pentru producţia cuburilor de gheaţă
Dispozitivul poate fi extras permiţând utilizarea sertarului ca spaţiu normal de depozitare
© Copyright 2019 Liebherr Electrocasnice. Toate drepturile sunt rezervate.
marelvi