Calitatea Liebherr

 
 
 

Dovedit mai sănătos prin păstrarea prospeţimii
Pentru bucătăria modernă, prospeţimea, bogăţia în vitamine şi păstrarea alimentelor pentru un timp îndelungat constituie cele mai bune reţete. Cu cât sunt mai proaspete alimentele, cu atât sunt mai valoroase pentru alimentaţia sănătoasă. Un bun motiv să vă decideţi pentru BioFresh de la Liebherr, deoarece sertarele etanșe BioFresh garantează o climă perfectă pentru prospeţime pe durată îndelungată.

Compartimentul BioFresh garantează clima perfectă pentru o prospeţime extrem de lungă. La o temperatură cu puţin peste 0 °C și la o umiditate ideală, fructele și legumele, carnea, peștele și produsele lactate își păstrează vitaminele sănătoase, aromele delicate și aspectul apetisant de până la trei ori mai mult decât în frigiderele tradiţionale.Cele două compartimente BioFresh, permit reglaje de umiditate: DrySafe sau HydroSafe. Modul DrySafe, cu umiditate redusă a aerului, este ideal pentru depozitarea cărnii, a peștelui și a produselor lactate. Fructele și legumele se păstrează, în mod optim, în HydroSafe cu umiditate ridicată a aerului.Multe studii independente confirmă că la depozitarea mai multor tipuri de alimente în compartimentul special BioFresh, conţinutul de vitamine al acestora creşte. La fel, procesul de deshidratare la fructe și legume se reduce substanţial.
BioFresh – exemple demonstrate de prelungire a timpului de păstrare În sertarele etanșe BioFresh, alimentele rămân proaspete cu mult mai mult timp decât în sertarul tradiţional de legume.Sertarele BioFresh pe șine extensibile se integrează aproape perfect în interiorul aparatului. Chiar și la un unghi de deschidere a ușii de 90°, ele pot fi deschise și extrase cu ușurinţă.

Datorită iluminării LED din peretele lateral stânga, conţinutul sertarelor BioFresh ale aparatelor din gama PremiumPlus este iluminat în mod optim şi cu un design excelent. Consumul de energie este minim, iar emiterea de căldura în spaţiul frigiderului este aproape inexistentă.


BioFreshPlus

   Primul sertar al compartimentului BioFreshPlus, oferă mai multă flexibilitate pentru depozitarea alimentelor, în funcţie de tipul acestora. Fructele, legumele, carnea şi brânzeturile sunt păstrate proaspete la circa 0°C pentru perioade mai lungi de timp decât în mod obişnuit.

   Temperatura în compartimentul superior poate fi coborâtă la -2 °C pentru depozitarea optimă a peștelui şi a fructelor de mare. Astfel, împreună cu reglajul DrySafe, acestea își păstrează prospeţimea un timp mai îndelungat.

Fructele tropicale pot fi depozitate în mod ideal în sertarul de sus, la +6 °C și cu o umiditate mare a aerului.

BioFresh- dovedit mai sănătos

Clima perfectă pentru o prospeţime îndelungată
Conţinut crescut de vitamine al alimentelor
Procesul de deshidratare la fructe și legume redus substanţial
Reglaje de umiditate: Sistem DrySafe sau Sistem HydroSafe
Temperatură în jurul valorii de 0°C
Sertare pe șine extensibile care se integrează perfect în interiorul aparatului
Conţinutul sertarelor este iluminat în mod optim datorită iluminării LED
© Copyright 2019 Liebherr Electrocasnice. Toate drepturile sunt rezervate.
marelvi