Calitatea Liebherr

 
 
 

Dovedit mai sănătos prin păstrarea prospeţimii


Sistemul inovator StopFrost oferă două avantaje decisive: formarea gheţii în spaţiul de răcire și pe alimente se reduce, astfel încât dezgheţarea este necesară mult mai rar. În plus, sistemul StopFrost împiedică formarea de subpresiune prin deschiderea și închiderea capacului lăzii. Capacul lăzii poate fi deschis fără efort..


Pentru o vedere de ansamblu, funcţiile de comandă și control de la lăzile frigorifice din gama Premium sunt practic integrate în noul mâner ergonomic. Display-ul digital MagicEye indică valoarea exactă a temperaturii din compartimentul congelator. Cu sistemul automat SuperFrost, alimentele sunt congelate rapid conservând vitaminele. Imediat ce procesul de congelare se încheie, funcţia automată SuperFrost se dezactivează și aparatul intră în modul de funcţionare normal.


Sistemul de iluminat integrat în capacul lăzii asigură iluminarea optimă și permite inventarierea simplă a alimentelor congelate.


Tava din interiorul lăzii frigorifice poate fi extrasă cu ușurinţă și poate fi folosită pentru colectarea apei rezultată în urma procesului de decongelare. În cazul întreruperii alimentării cu energie electrică, în urma unei avarii, alimentele congelate pot fi păstrate în siguranţă până la 124 de ore.Congelare de calitate profesională

Fără depuneri de gheaţă şi fără brumarea alimentelor
Decongelarea este necesară mult mai rar
Capacul lăzii poate fi deschis fără efort
Alimentele sunt congelate rapid conservând vitaminele
Display-ul MagicEye indică valoarea exactă a temperaturii
Autonomie de până la 124 de ore
Iluminarea optimă a alimentelor congelate
Eficienţă energetică ridicată
© Copyright 2019 Liebherr Electrocasnice. Toate drepturile sunt rezervate.
marelvi