Calitatea Liebherr

 
 
 

Climat perfect pentru vinuri nobile
Numai în condiţii perfecte de temperatură, umiditate şi iluminare, vinul nobil poate să-şi dezvolte calităţile şi să-şi păstreze valoarea în timp. Aparatele Liebherr de temperare şi depozitarea climatizată a vinurilor constituie soluţia perfectă pentru colecţionarii de vinuri şi nu numai.


Seria Vinidor
Seria Vinidor îmbină în mod optim într-un singur aparat avantajele vitrinelor de climatizare a vinului şi a celor de temperare a acestora. Această serie oferă, în funcţie de dimensiunile aparatelor, două, respectiv trei zone de depozitare, în care temperatura se poate regla exact, independent una de cealaltă. Astfel, se pot depozita într-un singur aparat, la temperatura ideală de servire, vin roşu, vin alb şi şampanie.Electronica inovatoare cu display LCD cu comenzi tactile asigură menținerea constantă a temperaturii selectate în fiecare zonă. Afișajul digital al temperaturii indică nivelul de temperatură selectat. Comenzile sunt ușor de folosit. Funcțiile disponibile permit ca operarea să fie ușoară și prietenoasă. Deorece mirosurile mediului ambiant pot influența în mod substanţial vinurile în cazul unei depozitări de lungă durată, calitatea optimă a aerului este asigurată prin alimentarea cu aer proaspăt prin intermediul unui filtru de cărbune activ ușor de înlocuit. Fiecărei zone pentru vin îi este atribuită un filtru de cărbune activ propriu. Sticla specială cu tratament anti UV la aparatele pentru vin garantează păstrarea în siguranță a vinurilor alese. Mânerul practic, cu sistem de deschidere integrat, permite ca ușa aparatului să fie deschisă ușor, cu minim de efort. Încuietoarea împiedică accesul nepermis.
Sistemul SoftSystem aduce un plus de siguranță și confort. Integrat în ușă, sistemul amortizează mișcarea în momentul închiderii ușii. SoftSystem asigură închiderea lentă a ușii chiar și când aceasta este complet încarcată. Ușa se închide în mod automat de la un unghi de deschidere de aproximativ 45°C. Rafturile extractibile din lemn masiv oferă o bună imagine de ansamblu și acces facil la sticlele depozitate. Sistemul „Clip” permite o bună organizare a vinurilor depozitate. Placa de prezentare poate fi folosită pentru prezentarea vinurilor alese sau pentru depozitarea sticlelor desfăcute. Toate aparatele Vinidor sunt dotate cu un sistem inovativ de iluminare cu leduri . În fiecare zonă de temperatură stă la dispoziţie un sistem de iluminare cu leduri, integrat în tavanul compartimentului, respectiv în plăcile separatoare. Degajarea minimă de căldură a ledurilor permite prezentarea iluminată a vinurilor pentru o perioadă mai lungă.
Aparate pentru depozitarea vinurilor GrandCru și Vinothek
Aparatele pentru păstrarea vinurilor oferă condiții similare de depozitare cu o cramă de vinuri. Acestea sunt proiectate pentru depozitarea pe termen lung a vinurilor sau depozitarea la temperatura ideală de servit a mai multor tipuri de vinuri. Temperatura poate fi ajustată între +5°C și +20°C în funcție de necesități și poate fi menținută în mod uniform și constant în tot interiorul aparatului.

Comanda electronică este dotată cu un afișaj digital al temperaturii, care poate fi reglată cu precizie între +5°C și +20°C. La frigiderele de depozitare climatizată a vinurilor GrandCru iluminarea cu LED de durată asigură o iluminare uniformă a spaţiului interior. Datorită unei călduri minime emanate de leduri, vinurile pot fi prezentate iluminat fără probleme un timp îndelungat.
Aparatele pentru vin multi-temperatură Vinothek
În aparatele multi-temperatură, nivelul temperaturii pentru zona superioară și inferioară pot fi setate separat. Datorită mai multor factori se realizează o etajare a temperaturii. În zona superioară, de exemplu, vinul roșu poate fi păstrat la o temperatură de +18°C în timp ce zona inferioară, reglată la o temperatură de +5°C, va fi în mod special potrivită pentru vinurile spumoase sau șampanie. Nivelul temperaturii din cele 2 zone (superioară și inferioară) este afișat digital.


Rafturile realizate manual din lemn netratat sunt ideale pentru depozitarea în siguranță a sticlelor Bordeaux. Depozitarea sticlelor în direcții opuse pe rafturile extensibile permite folosirea la capacitate maximă a spațiului de depozitare. Umiditatea aerului poate fi sporită la nevoie prin utilizarea rocii vulcanice (inclusă în pachetul de livrare).


Liebherr, specialist în păstrarea vinului

Seria Vinidor oferă două, respectiv trei zone de depozitare
În fiecare zonă se pot regla independent, temperaturi cu valori între + 5 °C şi + 20 °C
Ideale pentru păstrarea diferitelor tipuri de vin: alb, roşu sau şampanie
Umiditate optimă datorită rocii vulcanice
Rezervă de aer proaspăt în fiecare compartiment
Depozitare silenţioasă, fără trepidaţii
Rafturile realizate manual din lemn netratat
Protecţie împotriva razelor UV
Sistem inovativ de iluminare LED
Filtru de carbune activ


© Copyright 2019 Liebherr Electrocasnice. Toate drepturile sunt rezervate.
marelvi